Silver - Community
Dobrodosli na Silver-Community forum!
Posetite nas server Silver Furien Mod
194.106.167.94:27035
Ugodnu igru zeli vam admin team!
Silver - Community
Dobrodosli na Silver-Community forum!
Posetite nas server Silver Furien Mod
194.106.167.94:27035
Ugodnu igru zeli vam admin team!
Silver - Community
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Dobrodosli na forum Silver-Community. Posetite nas server Silver Furien Mod 194.106.167.94:27035.Ugodnu igru zeli vam Admin Team! ! !

ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Kowa

Broj poruka : 2
Datum upisa : 25.12.2011
Godina : 28

ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!  Empty
PočaljiNaslov: ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!    ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!  I_icon_minitimePon Dec 26, 2011 7:23 pm

Banovao me je admin legenda jer sam mu rekao da je debil sto je vredjao admina zeroo imate dole biljesku sto se tice toga i banovao me je bez razloga zahtjevam unban !!
Nazad na vrh Ići dole
R@Mb0 -_^
Admin
Admin
R@Mb0 -_^

Broj poruka : 29
Datum upisa : 16.12.2011
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!    ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!  I_icon_minitimePon Dec 26, 2011 8:10 pm

Унбан нећеш добити док не попуниш лепо тему за унбан!!!демо и сс...
Nazad na vrh Ići dole
[_] TeglaMeda

Broj poruka : 1
Datum upisa : 30.12.2011

PočaljiNaslov: Re: ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!    ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!  I_icon_minitimeSre Jan 25, 2012 10:50 pm

dobio sam ban trajni od crocopa za wh a stw ga nemam trazim unban rambo izvini nemogu sad da popunim ono sve za unban ako hoces daj mi ja nisam imao nista nego neki noob luki nezna da igra stalno poceo da se zali na mene i eto dobio ban i to trajni a ja koliko sam procitao nesme da e daje trajni ali ajde nije vazno ja nisam imao nista samo sam igrao dobro kao i uvek
Nazad na vrh Ići dole
CroCop

Broj poruka : 2
Datum upisa : 24.12.2011
Godina : 36

PočaljiNaslov: OOO   ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!  I_icon_minitimeSre Feb 01, 2012 4:40 pm

Teglo a sto lazes i neki dan ti je mousqito dao ban jer si koristio wh pa nismo coravi sta lazes,mislis da mozes do mile volje tak igrat lako je s time igrat niko ti ban nece dat bez razloga a pogotovo ja!!!!!IMO SI WH I NE SERI
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!    ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!  I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

ZAHTIJEVAM UNBAN NA SERVERU!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ban , unban
» Zero Ftw ^^ - Admin na serveru

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Silver - Community :: Generalno ● :: Predlozi i Kritike-
Skoči na: